sdružení dětí a mládeže pro volný čas, přírodu a recesi

Duhovka bude jednat v Přerově

Napsal Hynek Peèinka dne 14.listopadu 2007

Letošní listopadové jednání Duhovky proběhne mimo pražskou kancelář. Sejde se spolu s Malou Duhou a dobrovolníky v Přerově.

O víkendu 23.–25. listopadu proběhne v přerovské kanceláři Duha Klubu Dlažka výjezdní jednání Duhovky, na které jsou přizváni starosta a členové Malé Duhy a další odborníci. Ti se budou ve vymezené době zabývat otázkou "Co a jak udělat, aby se dužinám a členům v Duze více líbilo?". Pracovní skupiny zasednou nad tématy Majetek, Dužiny a Členové, proběhne i jednání v plénu a neformální diskuse. O výsledcích a dalších krocích budete informováni, protože se budou týkat vás všech–členů Duhy. A budou od vás očekávat větší či menší zapojení.

Souběžně s jednáním probíhá v Přerově i multižánrový festival hudby a slova Hudboslovení, jehož organizátorem je Duha Klub Dlažka. Podrobnosti najdete na jejích stránkách–www.dlazka.cz


Přečtěte si o nás

členství

Dveře otevřené mají u nás ale všechny skupiny lidí, kteří mají smysl pro humor, chtějí se scházet a souhlasí s ideály, které Duha naplňuje.


historie

Duha má za sebou více než 25 letou historii. Zajímává vás, jak v roce 1989 vznikala?


napsali o nás

Čas od času o nás někdo něco napíše. Dělá nám to radost, o kterou se s vámi rádi podělíme.


výroční zprávy


stanovy


Naše programy

trochujinak - zkus workcamp

Máš chuť pomáhat? Chceš si vyzkoušet zajímavou práci? Chceš vytvářet skutečné hodnoty s partou skvělých dobrovolníků? Láká tě USA, Kanada, Nový Zéland, Austrálie či Asie? Nebo chceš procestovat Evropu? Zkus Workcamp!

TOPlist