sdružení dětí a mládeže pro volný čas, přírodu a recesi

Webparáda - příležitost zviditelnit vaše stránky

Napsal Hynek Peèinka dne 16.ledna 2008

Spousta našich základních článků má svoje webové stránky. Na jejich adresy můžete ostatně narazit v sekci "Dužiny" na tomto webu. Doteď ale jen dvě dužiny využily možnost předložit stránky nezávislé porotě.

Webparáda je soutěž internetových stránek zaměřených na děti a mládež. Zájemci se mohou účastnit v několika kategoriích. V lednovém kole jsou například nominovány stránky Duhy mezi stránkami sdružení dětí a mládeže. O lepší umístění v kategorii Stránky oddílů se poperou dužiny Duha Jasmín a Duha Velká Medvědice.

Soutěž, v níž stránky hodnotí porota složená nejen z dospělých, ale i několika dětí, můžete najít na www.webparada.cz. V současnosti je lednové kolo šestého ročníku již uzavřeno, nominace pro to únorové se přijímají od 1. do 14. února. Webparádu pořádá Informační centrum oddílů a klubů.


Přečtěte si o nás

členství

Dveře otevřené mají u nás ale všechny skupiny lidí, kteří mají smysl pro humor, chtějí se scházet a souhlasí s ideály, které Duha naplňuje.


historie

Duha má za sebou více než 25 letou historii. Zajímává vás, jak v roce 1989 vznikala?


napsali o nás

Čas od času o nás někdo něco napíše. Dělá nám to radost, o kterou se s vámi rádi podělíme.


výroční zprávy


stanovy


Naše programy

trochujinak - zkus workcamp

Máš chuť pomáhat? Chceš si vyzkoušet zajímavou práci? Chceš vytvářet skutečné hodnoty s partou skvělých dobrovolníků? Láká tě USA, Kanada, Nový Zéland, Austrálie či Asie? Nebo chceš procestovat Evropu? Zkus Workcamp!

TOPlist