sdružení dětí a mládeže pro volný čas, přírodu a recesi

Duha na Rock for People 2009

Napsala Jana ©oupalová dne 9.července 2009

4. – 6. 7. 2009 Duha představila na festivalu Rock for People v Hradci Králové projekty podporující rozvoj dobrovolnických aktivit mladých lidí v České republice a v zahraničí. Projekty Tamjdem, Workcampy a Na dlouho mimo, jsou součástí duhového programu Trochujinak.

Na Rock for People v letošním roce přijelo více než 25. tisíc lidí, převáženě ve věku 17 až 35 let.




Organizátoři nabídli účastníkům skvělé hudební zážitky a velmi přívětivou atmosféru festivalu. Nejen pozvané hvězdy a výběr hudebních specialit dělají festival jedinečným, je myšleno i na takové záležitosti, jako je kompletní recyklace odpadu, zázemí pro děti a informování veřejnosti o činnosti neziskového sektoru, kam byla pozvána i Duha.

Do stánku Duhy přicházeli zájemci o duhové projekty, mladí i odrostlejší členové Duhy a dobrovolníci z partnerských organizací. Zájemci si kromě informací o dobrovolnictví aktivně vyzkoušeli žonglování s kruhy, kužely, míčky, flowerstick, diabolo a poi.

www.trochujinak.cz

www.duha.cz


Přečtěte si o nás

členství

Dveře otevřené mají u nás ale všechny skupiny lidí, kteří mají smysl pro humor, chtějí se scházet a souhlasí s ideály, které Duha naplňuje.


historie

Duha má za sebou více než 25 letou historii. Zajímává vás, jak v roce 1989 vznikala?


napsali o nás

Čas od času o nás někdo něco napíše. Dělá nám to radost, o kterou se s vámi rádi podělíme.


výroční zprávy


stanovy


Naše programy

trochujinak - zkus workcamp

Máš chuť pomáhat? Chceš si vyzkoušet zajímavou práci? Chceš vytvářet skutečné hodnoty s partou skvělých dobrovolníků? Láká tě USA, Kanada, Nový Zéland, Austrálie či Asie? Nebo chceš procestovat Evropu? Zkus Workcamp!

TOPlist