sdružení dětí a mládeže pro volný čas, přírodu a recesi

Duhový most 2010

Napsala Jana ©oupalová dne 4.června 2010

Každou minutou se blíží zahájení Duhového mostu, akce duhových dětí a jejich vedoucích, kteří si v Olomouci od pátku 4. 6. do neděle 6. 6. užijí hry, sporty a recesi. Na sobotní odpoledne je připraven hlavní závod tříčlenných skupin, Duhový most. Akce se zúčastní členové Duhy ze třinácti dužin z celé České republiky, na Moravu dorazí dužiny z blízka i z daleka, nejvzdálenější budou ze Strakonic a Sokolova.




Víkend se bude odehrávat v atmosféře setkání mafiánských rodin, o  překvapení nebude nouze. Snad v tom dobrém překvapí i počasí a bude vydařenější než v předchozích dnech. Na setkání se těší Duháci z Husotu, KSKD, VTS, Tuláků, Rysů, Velké Medvědice, Dlažky, Modré střelky, Zámečku, Participace, Děsíru, Jasmínu, TO Medvědů, Duhovky, Malé Duhy a kanceláře Duhy.


Přečtěte si o nás

členství

Dveře otevřené mají u nás ale všechny skupiny lidí, kteří mají smysl pro humor, chtějí se scházet a souhlasí s ideály, které Duha naplňuje.


historie

Duha má za sebou více než 25 letou historii. Zajímává vás, jak v roce 1989 vznikala?


napsali o nás

Čas od času o nás někdo něco napíše. Dělá nám to radost, o kterou se s vámi rádi podělíme.


výroční zprávy


stanovy


Naše programy

trochujinak - zkus workcamp

Máš chuť pomáhat? Chceš si vyzkoušet zajímavou práci? Chceš vytvářet skutečné hodnoty s partou skvělých dobrovolníků? Láká tě USA, Kanada, Nový Zéland, Austrálie či Asie? Nebo chceš procestovat Evropu? Zkus Workcamp!

TOPlist