sdružení dětí a mládeže pro volný čas, přírodu a recesi

Duha Křišťál mezi mafiány na Duhovém mostě

Napsala Jana ©oupalová dne 11.června 2010

Duha Křišťál: O víkendu 4. - 6. 6. 2010 jsme se s naším oddílem zúčastnili celorepublikového srazu mafiánů v Olomouci. Jednalo se vlastně o „sešlost“ pro oddíly, které zastřešuje stejná organizace, jako nás – Duha. Teď ale k věci! Mafiánů v republice přibývalo, bylo nutné se vzájemně seznámit a vyřešit případné neshody mezi jednotlivými mafiánskými rodinami. Byl to víkend plný obav, nejistoty, napětí, hazardu,…, ale taky zábavy, poznávání nových lidí, jídla, sportů a her.




A jak to už bývá u duháckých akcích zvykem, čekal nás pestrý a barevný (zkrátka duhový) program – kdo chtěl, mohl si zahrát floorball, ringo, fotbálek, podívat se po ZOO, po Olomouci, vyřádit se v místním bazénu, na diskotéce – a spousta dalšího. Vybrat si zkrátka mohl každý – při každé aktivitě jsme však museli dávat pozor, abychom se nestali objetí jiného, zákeřného mafiána, kterému se zachtělo po našem životě – stačila chvilka nepozornosti a už to bylo. Někteří odolávali jen pár minut, někteří vydrželi do druhého dne.

Všichni jsme si akci náramně užili, objevili jsme nové kamarády, vyzkoušeli nové věci, nasbírali několik úžasných umístění v různých soutěžích (Duhový most, nejlepší mafián, bingo, floorball …) a získali spoustu nových zkušeností.

Teď doufejme, že se podobné akce budou opakovat častěji – 1x do roka – jako kdysi? Uvidíme…

Zbývá poděkování účastníkům a organizátorům za super akci a neméně také personálu kuchyně za skvělé jídlo! Děkujeme!

Petr Hryzal Doseděl

Duha Křišťál, Lutín

http://duha-kristal.lutin.cz


Přečtěte si o nás

členství

Dveře otevřené mají u nás ale všechny skupiny lidí, kteří mají smysl pro humor, chtějí se scházet a souhlasí s ideály, které Duha naplňuje.


historie

Duha má za sebou více než 25 letou historii. Zajímává vás, jak v roce 1989 vznikala?


napsali o nás

Čas od času o nás někdo něco napíše. Dělá nám to radost, o kterou se s vámi rádi podělíme.


výroční zprávy


stanovy


Naše programy

trochujinak - zkus workcamp

Máš chuť pomáhat? Chceš si vyzkoušet zajímavou práci? Chceš vytvářet skutečné hodnoty s partou skvělých dobrovolníků? Láká tě USA, Kanada, Nový Zéland, Austrálie či Asie? Nebo chceš procestovat Evropu? Zkus Workcamp!

TOPlist