sdružení dětí a mládeže pro volný čas, přírodu a recesi

Dominion Tour hledá další organizátory po celé republice

Napsal Duha Dìsír dne 13.ledna 2011

Výzva pro všechny kluby, volnočasová centra či jen fajn party hráčů her: Staňte se součástí Dominion Tour – pomůžeme vám přilákat nové spoluhráče a seznámíme vás s pěknou hrou. Organizátory hlavních turnajů hledáme do 15. ledna, organizátory místních turnajů kdykoli do naplnění kapacity.

Dominion Tour je příležitost ukázat práci a činnost Vaší organizace. Uspořádejte turnaj v Dominionu, my Vám pomůžeme s propagací, cenami, turnajovými sadami, proškolíme Vašeho zástupce v práci s losovacím programem a dalšími náležitostmi, podle pravidel Dominion Tour.

Dominion Tour je seriál akcí po celé republice pro obdivovatele hry Dominion a pro všechny, kdo se chtějí Dominion naučit nebo si ho jen vyzkoušet. Od  února do září 2011 proběhne už 2. ročník Dominion Tour po celé republice, s velkým finále Dominion Tour v rámci festivalu Deskohraní.

Dominion Tour je určen pro nejširší škálu lidí od těch, kdo se chtějí hru jen naučit, až pro zkušené hráče. Hlavním cílem je setkání s dalšími hráči a pohodová atmosféra u hraní vynikající hry, jakou Dominion bezesporu je.

Dominion Tour pořádá Duha Děsír a hlavním sponzorem je firma Albi. Průběh a atmosféra jednotlivých turnajů je zcela v rukou odpovědných organizátorů zúčastněných měst. Velikosti a úrovně akcí jsou různé – někde je to přátelské setkání, jinde souboj o ceny.

 

Více informací na www.dominiontour.cz, snad se tam Vaše město objeví.

Zaujali jsme Vás a chcete se k nám přidat? Kontaktujte nás na info@dominiontour.cz, či na 603284501. Chcete-li aspirovat na hlavní turnaj, ozvěte se do 15. ledna!


Přečtěte si o nás

členství

Dveře otevřené mají u nás ale všechny skupiny lidí, kteří mají smysl pro humor, chtějí se scházet a souhlasí s ideály, které Duha naplňuje.


historie

Duha má za sebou více než 25 letou historii. Zajímává vás, jak v roce 1989 vznikala?


napsali o nás

Čas od času o nás někdo něco napíše. Dělá nám to radost, o kterou se s vámi rádi podělíme.


výroční zprávy


stanovy


Naše programy

trochujinak - zkus workcamp

Máš chuť pomáhat? Chceš si vyzkoušet zajímavou práci? Chceš vytvářet skutečné hodnoty s partou skvělých dobrovolníků? Láká tě USA, Kanada, Nový Zéland, Austrálie či Asie? Nebo chceš procestovat Evropu? Zkus Workcamp!

TOPlist