sdružení dětí a mládeže pro volný čas, přírodu a recesi

Maškarní Duhy Kopretiny

Napsala Jana ©oupalová dne 2.března 2011

Duha Kopretina: Přes 160 účastníků si nenechalo ujít maškarní bál pořádaný v Plzni Duhou Kopretinou za finančního příspěvku Plzeňského kraje a firmy Kerio Technologies a.s. Létající motýlci a berušky, líbezné kočičky a pohádkové princezny, tygříci a opice, ale i hrůzostrašná mumie, piráti, indiáni a ďáblíci zaplnili v neděli 27. února celou tělocvičnu 11. základní školy.




Už u vchodu pro zvané čekali drobné dárečky – magnetky a odznáčky sdružení Duha a knížky pro děti. Po převlečení do masek jsme všichni zavítali do balónky vyzdobené tělocvičny. Celou akcí doprovázel náš skvělý moderátor – Pavel Polák a oblíbený DJ Petr Němec. Program byl doprovázen vystoupením Kozojedských berušek pod vedením Hanky Prokopcové a zábavným představením šaška – Tomáše Hanzlíčka. Děti si kromě taneční zábavy užili i soutěžení o různé sladké odměny. Pro všechny děti jsme v průběhu akce zajistili menší občerstvení, brumíka a pitíčko. Závěrem byly vyhodnoceny nejlepší masky ve třech kategoriích. Každá maska se nám zdála naprosto skvělá, a tak jsme si pro všechny připravili medaile a tašku odměn. Duha Kopretina Plzeň by ráda poděkovala za pomoc všem, kteří se podíleli na přípravě této vydařené akce a také všem sponzorům a také za hojnou účast všem. Těšíme se na další akce pořádané sdružením Duha Kopretina Plzeň–bowling, paintball, turnaje ve florbalu nebo v deskových hrách aj.

Martina Václavovičová

Duha Kopretina Plzeň


Přečtěte si o nás

členství

Dveře otevřené mají u nás ale všechny skupiny lidí, kteří mají smysl pro humor, chtějí se scházet a souhlasí s ideály, které Duha naplňuje.


historie

Duha má za sebou více než 25 letou historii. Zajímává vás, jak v roce 1989 vznikala?


napsali o nás

Čas od času o nás někdo něco napíše. Dělá nám to radost, o kterou se s vámi rádi podělíme.


výroční zprávy


stanovy


Naše programy

trochujinak - zkus workcamp

Máš chuť pomáhat? Chceš si vyzkoušet zajímavou práci? Chceš vytvářet skutečné hodnoty s partou skvělých dobrovolníků? Láká tě USA, Kanada, Nový Zéland, Austrálie či Asie? Nebo chceš procestovat Evropu? Zkus Workcamp!

TOPlist