sdružení dětí a mládeže pro volný čas, přírodu a recesi

Láká vás život v divočině? Jste zváni na „Born to be wild“!

Napsala Jana ©oupalová dne 16.června 2011

Mezinárodní organizace International Young Naturefriends, jíž je Duha členem, pořádá mezinárodní výměnu mládežePolsku ve dnech 18. – 27. července.  Projekt nese název „Born to be wild“ a je určen všem, kdo chtějí strávit 8 dní v přírodě, daleko od civilizace, divoce. Jednoduše tak jak jsme byli zrozeni. Outdoorové aktivity budou zaměřeny na vztah k přírodě, způsoby jak ho rozvíjet, techniky přežití, ale také na hledání trvale udržitelného stylu života. Žádná elektrika, tekoucí voda, spánek ve stanu a ani trochu městského smogu.




Organizace IYNF nabízí tento projekt mladým lidem ve věku 18-30 let, kteří se nebojí čelit nezvyklým výzvám života v přírodě. Účastníci se na projekt sjedou z různých koutů Evropy – konkrétně z Německa, Maďarska, Polska, České republiky a Portugalska.

Hledáte-li neobyčejnou příležitost, jak strávit letošní prázdniny, neváhejte se přihlásit.

Všechny detaily akce naleznete zde: http://www.iynf.org/obsah/take_part/activities.php


Přečtěte si o nás

členství

Dveře otevřené mají u nás ale všechny skupiny lidí, kteří mají smysl pro humor, chtějí se scházet a souhlasí s ideály, které Duha naplňuje.


historie

Duha má za sebou více než 25 letou historii. Zajímává vás, jak v roce 1989 vznikala?


napsali o nás

Čas od času o nás někdo něco napíše. Dělá nám to radost, o kterou se s vámi rádi podělíme.


výroční zprávy


stanovy


Naše programy

trochujinak - zkus workcamp

Máš chuť pomáhat? Chceš si vyzkoušet zajímavou práci? Chceš vytvářet skutečné hodnoty s partou skvělých dobrovolníků? Láká tě USA, Kanada, Nový Zéland, Austrálie či Asie? Nebo chceš procestovat Evropu? Zkus Workcamp!

TOPlist