sdružení dětí a mládeže pro volný čas, přírodu a recesi

Duhový den aneb Zábavné odpoledne s Duhou Kopretinou

Napsala Jana ©oupalová dne 3.října 2011

Martina Václavičová, Duha Kopretina: Přes 1000 účastníků si nenechalo ujít akci Duhový den pořádanou sdružením pro děti a mládež Duha Kopretina Plzeň. Skákací boty, lezecká věž, lanové centrum, velká nafukovací skluzavka, skákací hrad, malování na obličej, házení na plechovky, skákání v pytlích, skluzavku do míčků, lov rybiček, skládání puzzle a další disciplíny si mohli vyzkoušet malí i velcí 28. 9. 2011 ve Škoda sport parku.




Po jedné hodině odpolední se začali objevovat známé i neznámé tváře. Školáci se rychle vrhli na zkoušení skákacích bot a lezení v lanovém centru a na lezeckou věž, prcky zajímaly spíš drobné soutěže o ceny a velká nafukovací skluzavka se skákacím hradem. I rodiče měli bojovku a to když naháněli své děti, které se rozutekly každé jinam.

U vchodu návštěvníci dostali drobné dárečky – magnetky a odznáčky sdružení Duha, knížku pro děti, sladkost, balónek a letáček s  informacemi o této akci a sdružení m Duha Kopretina Plzeň.

Duha Kopretina Plzeň by ráda poděkovala za pomoc všem, kteří se podíleli na přípravě této vydařené akce a to členům sdružení, ale i dalším: Václav Maňas – lanové centrum – ŠvP Sklárna; Zdeněk Koberna – skákací boty – hopsala.cz; Karel Kříž – Summit drive, s.r.o.; Ladislav Strohschneider – skluzavka.cz. Poděkování patří i ostatním za hojnou účast.

Pokud se vám tato akce líbila, Duha Kopretina Plzeň chystá v tomto roce ještě další akce – maškarní, výlety, aquapark, Mikuláš nebo můžete zavítat do Klubu otevřených dveří v Koperníkově ul. č. 15, který je pro všechny otevřen zdarma.

 

Martina Václavovičová Duha Kopretina Plzeň www.kopretina.org 777 563 433


Přečtěte si o nás

členství

Dveře otevřené mají u nás ale všechny skupiny lidí, kteří mají smysl pro humor, chtějí se scházet a souhlasí s ideály, které Duha naplňuje.


historie

Duha má za sebou více než 25 letou historii. Zajímává vás, jak v roce 1989 vznikala?


napsali o nás

Čas od času o nás někdo něco napíše. Dělá nám to radost, o kterou se s vámi rádi podělíme.


výroční zprávy


stanovy


Naše programy

trochujinak - zkus workcamp

Máš chuť pomáhat? Chceš si vyzkoušet zajímavou práci? Chceš vytvářet skutečné hodnoty s partou skvělých dobrovolníků? Láká tě USA, Kanada, Nový Zéland, Austrálie či Asie? Nebo chceš procestovat Evropu? Zkus Workcamp!

TOPlist