sdružení dětí a mládeže pro volný čas, přírodu a recesi

Lednová pozvánka Duhy Divadla Expekus a něco o vstupném

Napsala Jana ©oupalová dne 12.ledna 2012

Duha Divadlo Expekus: Vážení diváci, přejeme Vám vše nejlepší do roku 2012 a zveme Vás na naše první představení v tomto roce. To se koná dne 20. ledna od 19:30 v Klubu Klamovka a bude to hra "Tré Mušketýrů". Více informací najdete v příloze (zde).

Od ledna bohužel z důvodu neustále stoupajících nákladů dochází k úpravě cen vstupného u některých představení.




Vstup na lednové Mušketýry bude za 90,-, o cenách vstupného na další představení budete informováni. Abychom však jen nezdražovali, nabízíme výhody (byť jednorázové) pro majitele věrnostních kartiček našeho divadla. Jejich platnost v černu 2012 končí, do května se budou razítkovat kartičky již v  oběhu jsoucí, nové se již nevydávají. Můžete se jich zbavit do června následujícím způsobem: Pokud máte na kartičce 5 razítek, máte vstup na jedno představení zdarma (tak je tomu od vzniku kartiček). Stejně tak ale budete mít volný lístek za 4 razítka. Pokud máte 3 razítka, budete mít slevu 50% z ceny vstupenky. Za 2 razítka dostanete slevu 20,- Kč z  ceny vstupeny. No a pokud máte jen jedno razítko, máte do května možnost získat jich víc

Příklad pro spekulanty: "Mám dvě razítka, ale dvacka mě nezajímá... Protože ale chodím na představení Expekusu pravidelně, nechám si zatím dávat razítka a až budou razítka 4, půjdu zdarma." Ale to ne že bychom chtěli navádět...

Zachovejte nám věrnost i v tomto roce a těšíme se na Vaši návštěvu! Vaše Duha Divadlo Expekus


Přečtěte si o nás

členství

Dveře otevřené mají u nás ale všechny skupiny lidí, kteří mají smysl pro humor, chtějí se scházet a souhlasí s ideály, které Duha naplňuje.


historie

Duha má za sebou více než 25 letou historii. Zajímává vás, jak v roce 1989 vznikala?


napsali o nás

Čas od času o nás někdo něco napíše. Dělá nám to radost, o kterou se s vámi rádi podělíme.


výroční zprávy


stanovy


Naše programy

trochujinak - zkus workcamp

Máš chuť pomáhat? Chceš si vyzkoušet zajímavou práci? Chceš vytvářet skutečné hodnoty s partou skvělých dobrovolníků? Láká tě USA, Kanada, Nový Zéland, Austrálie či Asie? Nebo chceš procestovat Evropu? Zkus Workcamp!

TOPlist