sdružení dětí a mládeže pro volný čas, přírodu a recesi

Jarní lampionový průvod s Duhou Kopretina

Napsala Jana ©oupalová dne 4.dubna 2012

Duha Kopretina, Plzeň, Klára Kadlecová: V neděli 4.3.2012 jsme se vydali na lampiónový průvod, který začal v podvečerních hodinách. Sraz byl u divadla J. K. Tyla, kde děti dostaly lampiony a první úkol. Zkrášlit plácek před divadlem motivy jara. Všichni kreslili především kytičky a sluníčka, ale našel se zde i tank.
Poté, co děti dokreslily, rozsvítily se lampióny a my se vydali okolo konzervatoře a Západočeského muzea až k Hurvínkovi.




Zde jsme si zahráli na rybičky a rybáře. Tuto hru vyhrála malá Zuzanka a svým výkonem si zasloužila potlesk. Během hry se setmělo, a tak byla světélka lampionů konečně vidět.

Naše další a také poslední zastávka byla na náměstí Republiky. Zde děti odrecitovaly básničku o Andělíčkovi, který je hlavní doménou náměstí. Básničku předčítala Barča a zapojili se opravdu všichni. Po básničce a  rozdání odměn, nás čekalo ještě společné focení, čímž jsme zakončili průvod. Myslím, že tato akce se vydařila i kvůli počasí, které nám přálo. Chtěla bych poděkovat všem, kteří akci připravili, hlavně všem rodičům a  dětem, bez kterých by to nešlo.  Děkujeme a na shledanou na další akci.

Duha Kopretina, Klára Kadlecová


Přečtěte si o nás

členství

Dveře otevřené mají u nás ale všechny skupiny lidí, kteří mají smysl pro humor, chtějí se scházet a souhlasí s ideály, které Duha naplňuje.


historie

Duha má za sebou více než 25 letou historii. Zajímává vás, jak v roce 1989 vznikala?


napsali o nás

Čas od času o nás někdo něco napíše. Dělá nám to radost, o kterou se s vámi rádi podělíme.


výroční zprávy


stanovy


Naše programy

trochujinak - zkus workcamp

Máš chuť pomáhat? Chceš si vyzkoušet zajímavou práci? Chceš vytvářet skutečné hodnoty s partou skvělých dobrovolníků? Láká tě USA, Kanada, Nový Zéland, Austrálie či Asie? Nebo chceš procestovat Evropu? Zkus Workcamp!

TOPlist