sdružení dětí a mládeže pro volný čas, přírodu a recesi

Malá Duha poprvé v novém

Napsal Hynek Peèinka dne 16.listopadu 2006

V úterý 15. června se poprvé od svého zvolení sešla Malá Duha. Poprvé taky někde jinde. Rozhodli jsme se opustit prostory DDM Olomouce, které jsme si vždy pronajímali, a přesídlili jme do nedaleké klubovny dužiny Velká medvědice. Na programu jednání, jehož se zúčastnila skoro kompletní sestava a navíc ještě Jářek Říha z Kanceláře, byly plány do budoucna. Domluvili jsme se na systému návštěv letošních duhových táborů a pokud se nestane nic nepředvídaného, uvidí nás hlavně ti, na jejichž táborech jsme ještě nebyli.

Pokusíme se taky o novinku ve fungování MD. Na rozdíl od Duhovky nejsme tak dobří, abychom mohli během dvou, tří hodin probrat vše potřebné, a ani se to po nás nechce. Proto se zkusíme na konci prázdnin sejít na dvojdenním zasedání a dále kromě dosavadních odpoledních jednání v Olomouci se jednou za čtvrt roku takhle víkendově scházet. Bude určitě zajímavé spojit to s návštěvou v dužinách, abychom získali podněty přímo z terénu, zjistili, jak se mají, co dělají a jak to dělají... prostě abychom Duhu lidem přiblížili a naočkovali jim ji pod kůži. Naším cílem totiž je mít v Duze kvalitní vedoucí, kteří dělají kvalitní program a mají k tomu kvalitní podmínky a kvalitní ohlas veřejnosti.

Další záležitosti najdete v podrobném zápise z jednání Malé Duhy, za niž Vás zdraví Akéla


Přečtěte si o nás

členství

Dveře otevřené mají u nás ale všechny skupiny lidí, kteří mají smysl pro humor, chtějí se scházet a souhlasí s ideály, které Duha naplňuje.


historie

Duha má za sebou více než 25 letou historii. Zajímává vás, jak v roce 1989 vznikala?


napsali o nás

Čas od času o nás někdo něco napíše. Dělá nám to radost, o kterou se s vámi rádi podělíme.


výroční zprávy


stanovy


Naše programy

trochujinak - zkus workcamp

Máš chuť pomáhat? Chceš si vyzkoušet zajímavou práci? Chceš vytvářet skutečné hodnoty s partou skvělých dobrovolníků? Láká tě USA, Kanada, Nový Zéland, Austrálie či Asie? Nebo chceš procestovat Evropu? Zkus Workcamp!

TOPlist