sdružení dětí a mládeže pro volný čas, přírodu a recesi

Malé Dláždění 7. - 9. 6. 2013

Napsala Majlinka (Marie Koppová), Duha klub Dlažka dne 18.června 2013

Na Malé Dláždění se letos sjelo pět úžasných a hlavně nadšených týmů, s chutí si pořádně zahrát a zasoutěžit. Byli tu Lhoťáci, Mandelinky, Fans, Draci, Pokémoni a k nim velká banda pomocníků praktikantů. Začalo se už v pátek večer stolními hrami, a pak to jelo až do neděle dopoledne. Střídala se spousta stolních her, sportů, her venku, nošení dřeva a na programu byla taky recesní scénka.




Děti si soutěžení mooooc užívaly a pokaždé když se někomu něco povedlo, rychle běžel za dospělými členy svého týmu, aby se pochlubil. A stejně jako krásně svítilo celou dobu sluníčko, stejně tak se všichni krásně usmívali a slziček bylo pomálu. Celý víkend nám také zpříjemňovaly všemožné lahůdky vykouzlené nejšikovnějšími kuchaři v kuchyni.

Hrálo se ringo ve všech možnostech–děti a dospělí proti sobě, jenom děti proti sobě nebo dospělí proti sobě, badminton, dánské kuželky, pétanque, kroket (ve kterém si Mussur pro dospělé vymyslel tak velkolepou trasu, že to skončilo remízou, ale parádně jsme se pobavili), běžel se sprint, branný závod a za stolní hry se hrály například šachy, člověče, nezlob se, pexeso, scrabble a spoooousta dalších.

V neděli se pak finišovalo ringo cestou, na kterou se všichni velice těšili, a úplně na závěr se běžela štafeta, která vše rozhodla. Po vyhodnocení a rozdání cen jsme se všichni rozjeli domů nadšení a natěšení na další rok.

Majlinka (Marie Koppová)

 


Přečtěte si o nás

členství

Dveře otevřené mají u nás ale všechny skupiny lidí, kteří mají smysl pro humor, chtějí se scházet a souhlasí s ideály, které Duha naplňuje.


historie

Duha má za sebou více než 25 letou historii. Zajímává vás, jak v roce 1989 vznikala?


napsali o nás

Čas od času o nás někdo něco napíše. Dělá nám to radost, o kterou se s vámi rádi podělíme.


výroční zprávy


stanovy


Naše programy

trochujinak - zkus workcamp

Máš chuť pomáhat? Chceš si vyzkoušet zajímavou práci? Chceš vytvářet skutečné hodnoty s partou skvělých dobrovolníků? Láká tě USA, Kanada, Nový Zéland, Austrálie či Asie? Nebo chceš procestovat Evropu? Zkus Workcamp!

TOPlist