sdružení dětí a mládeže pro volný čas, přírodu a recesi

Duha Jasmín uspěla v turnaji beach přehazované

Napsal Daniel „Dendy“ Brož, Duha Jasmín dne 24.září 2013

V polovině září 2013 proběhla první  potáborová  činnost Duhy Jasmín. Zúčastnili jsme se akce „Ruku na to!“ pořádané Nadací Terezy Maxové pro dětské domovy v turnaji plážové přehazované. Účast byla hojná a celkem mezi sebou soutěžilo 23 tříčlenných týmů ve dvou kategoriích – do boje se pustilo až 200 účastníků.




Organizátoři z Nadace Terezy Maxově a ING Bank připravili vedle samotného turnaje i řadu doprovodných mini soutěží a atrakcí. Soutěžící si tak mohli v turnajovém mezičase zahrát o další hodnotné ceny v slalomu s fotbalovým míčem, běhu s přeskoky přes švihadlo, v logických hlavolamech, ale snad největší zájem byl o památeční fotografie vyvolávané přímo na místě.

Počasí vyšlo přímo ideálně, tak že i to občasné mrholení bylo závodníkům spíše ku prospěchu a osvěžení.

Výsledky pro čtyři jasmínovská družstva (Jasmín A, Jasmín B, Jasmín C a Jasmín D) dopadly docela dobře, nejlepší tým „Jasmín D“ byl na krásném 4. místě. Důležité je, že jsme si to užili, poznali nové kamarády, setkali se se „starými známými“ a strávili sportovně nedělní odpoledne. Bylo to super!

 

Daniel „Dendy“ Brož

Duha Jasmín

www.jasmin.duha.cz


Přečtěte si o nás

členství

Dveře otevřené mají u nás ale všechny skupiny lidí, kteří mají smysl pro humor, chtějí se scházet a souhlasí s ideály, které Duha naplňuje.


historie

Duha má za sebou více než 25 letou historii. Zajímává vás, jak v roce 1989 vznikala?


napsali o nás

Čas od času o nás někdo něco napíše. Dělá nám to radost, o kterou se s vámi rádi podělíme.


výroční zprávy


stanovy


Naše programy

trochujinak - zkus workcamp

Máš chuť pomáhat? Chceš si vyzkoušet zajímavou práci? Chceš vytvářet skutečné hodnoty s partou skvělých dobrovolníků? Láká tě USA, Kanada, Nový Zéland, Austrálie či Asie? Nebo chceš procestovat Evropu? Zkus Workcamp!

TOPlist