sdružení dětí a mládeže pro volný čas, přírodu a recesi

Duhový geocaching na Myšinci

V září na Myšinci proběhlo školení vedoucích zapojených do projektu Jít k duhu. V průběhu školení kolem základny vzniklo několik cvičných skrýší, které jsme se pod odborným vedením lektora naučili zakládat. Postupně jsme odhalovali úskalí a nástrahy, kterým čelí zakladatel skrýší. Současně jsme pronikli do tajemství úspěšných zakladatelů skrýší a těšíme se, že v průběhu školního roku 2013/2014 založí dužiny samostatně vlastní originální skrýše a pozvou ostatní dužiny do nových atraktivních míst.




Sdíleli jsme mimo jiné i zkušenosti z výjezdů v loňském školním roce, z používání GPS přístroje v oddíle a čerpali jsme nápady a inspiraci pro další využití GPS přístroje nad rámec lovení skrýší. I v tomto školním roce nabízíme možnost výjezdů za duhovými skrýšemi, jejichž počet se bude rozrůstat a tím nabídka atraktivních lokalit pro dužiny bude ještě pestřejší. Více informací se dozvíte na tietzova@duha.cz

 

 

 

Projekt Činy mluví aneb Cesta k odpovědnosti–odpovědnost za sebe sama i za druhé skrze prostředí neformální výchovy (CZ.1.07/1.2.00/27.0056) je realizován v rámci OP VK.


Přečtěte si o nás

členství

Dveře otevřené mají u nás ale všechny skupiny lidí, kteří mají smysl pro humor, chtějí se scházet a souhlasí s ideály, které Duha naplňuje.


historie

Duha má za sebou více než 25 letou historii. Zajímává vás, jak v roce 1989 vznikala?


napsali o nás

Čas od času o nás někdo něco napíše. Dělá nám to radost, o kterou se s vámi rádi podělíme.


výroční zprávy


stanovy


Naše programy

trochujinak - zkus workcamp

Máš chuť pomáhat? Chceš si vyzkoušet zajímavou práci? Chceš vytvářet skutečné hodnoty s partou skvělých dobrovolníků? Láká tě USA, Kanada, Nový Zéland, Austrálie či Asie? Nebo chceš procestovat Evropu? Zkus Workcamp!

TOPlist