sdružení dětí a mládeže pro volný čas, přírodu a recesi

Bambiriáda z pohledu Duhy Tangram, 22.a 23.5.2008

Napsala Jana ©oupalová dne 3.června 2008

Michaela Molková, Duha Tangram:

Na letošní pražské Bambiriádě jsme opět měli možnost reprezentovat naši dužinu Tangram v rámci Duhy. Tentokrát jsme ještě rozšířili naše aktivity, takže děti si u nás mohly vyrobit šperk z drátků nebo korálků (či obojího) a navíc si ještě mohly namalovat krásnou barevnou masku nebo škrabošku z papírových tácků, což mělo veliký úspěch.

Chodili k nám návštěvníci všech věkových kategorií, od těch nejmenších až po jejich maminky a babičky, které také vyráběly, hlavně šperky.

Byli jsme na Dětském ostrově, na stejném místě jako minulý rok, toho jsme se trochu obávali, protože loňská účast dětí v našem stánku nebyla příliš vysoká. Ale letos se zadařilo a s kombinací okolních stánků nebyla opravdu o dětské návštěvníky nouze. A přesto, že nám tentokrát počasí moc nepřálo, tak to nebylo mnoho na škodu. Děti to neodradilo a my jsme se mohli radovat z jejich radosti nad vlastnoručně krásně vyrobenými šperky a maskami.

 


Přečtěte si o nás

členství

Dveře otevřené mají u nás ale všechny skupiny lidí, kteří mají smysl pro humor, chtějí se scházet a souhlasí s ideály, které Duha naplňuje.


historie

Duha má za sebou více než 25 letou historii. Zajímává vás, jak v roce 1989 vznikala?


napsali o nás

Čas od času o nás někdo něco napíše. Dělá nám to radost, o kterou se s vámi rádi podělíme.


výroční zprávy


stanovy


Naše programy

trochujinak - zkus workcamp

Máš chuť pomáhat? Chceš si vyzkoušet zajímavou práci? Chceš vytvářet skutečné hodnoty s partou skvělých dobrovolníků? Láká tě USA, Kanada, Nový Zéland, Austrálie či Asie? Nebo chceš procestovat Evropu? Zkus Workcamp!

TOPlist