sdružení dětí a mládeže pro volný čas, přírodu a recesi

Květnová víkednovka Duhy Paprsek

Napsala Jana ©oupalová dne 10.června 2010

Duha Paprsek: Děti a mladí lidé z krnovské Duhy Paprsek strávili konec května (28. - 30. 5. 2010) na víkendovce v Olomouci. Ubytovaní jsme byli v areálu DDM OLomouc v centru města, takže jsme nikam neměli daleko. Sobotní dopoledne jsme strávili v areálu lanového centra Proud, kde nás čekal dvouhodinový blok programu.




Při něm jsme se seznámili s úvazky, správným jištěním, nízkými i vysokými překážkami. Mnozí v sobě dokázali potlačit strach a vyburcovat se k odvážným výkonům. Počasí nám nečekaně vyšlo, a tak se jednalo o zvlášť příjemně strávený čas. Po obědě jsme se autobusem vypravili do olomouckého aquaparku, kde jsme se vyřádili na trychtýři, při jízdě na nafukovacích duších v tobogánu nebo jen tak relaxovali v bazénech, vířivkách či parní sauně. Krátce jsme také dětem dopřáli nakoupit si drobnosti v nákupním centru Haná. Na základnu jsme se vrátili až večer s příjemnou únavou. V neděli již pršelo a tak jsme nestihli procházku historickým jádrem města, přesto se tato víkendovka pěkně vyvedla. Děkujeme firmě Kofola za zajištění pitného režimu a městu Krnov za finanční podporu v rámci projektu "Spektrum 2010". Ing. Brunclík Michal a Kolbeová Karolína


Přečtěte si o nás

členství

Dveře otevřené mají u nás ale všechny skupiny lidí, kteří mají smysl pro humor, chtějí se scházet a souhlasí s ideály, které Duha naplňuje.


historie

Duha má za sebou více než 25 letou historii. Zajímává vás, jak v roce 1989 vznikala?


napsali o nás

Čas od času o nás někdo něco napíše. Dělá nám to radost, o kterou se s vámi rádi podělíme.


výroční zprávy


stanovy


Naše programy

trochujinak - zkus workcamp

Máš chuť pomáhat? Chceš si vyzkoušet zajímavou práci? Chceš vytvářet skutečné hodnoty s partou skvělých dobrovolníků? Láká tě USA, Kanada, Nový Zéland, Austrálie či Asie? Nebo chceš procestovat Evropu? Zkus Workcamp!

TOPlist