sdružení dětí a mládeže pro volný čas, přírodu a recesi

24. Velká Duha uskuteční v sobotu v Praze

Napsala Jana ©oupalová dne 25.listopadu 2011

24. jednání Velké Duhy, vrcholného orgánu sdružení proběhne v sobotu 26. listopadu 2011 v Praze na Malé Straně, kam se sjedou představitelé dužin (organizačních jednotek Duhy) z celé republiky, aby byli seznámeni se zprávami o činnosti Duhovky (nevyvyšší orgán mezi jednáními Velké Duhy), Malé Duhy (kontrolní orgán) a Ústřední kanceláře Duhy za uplynulé období. Delegáti se budou věnovat rozpočtu na rok 2012, diskutovat podstatná témata k činnosti sdružení (metodika, evidence členské základny, celoduhové hry a vzdělávání).

Na Velké Duze bude oceněno pět dobrovolníků Duhovými štafetami a dva čestným titulem Poutník za duhou, který se předává vedoucím Duhy za dlouholetou a přínosnou práci s dětmi a mládeží.





Přečtěte si o nás

členství

Dveře otevřené mají u nás ale všechny skupiny lidí, kteří mají smysl pro humor, chtějí se scházet a souhlasí s ideály, které Duha naplňuje.


historie

Duha má za sebou více než 25 letou historii. Zajímává vás, jak v roce 1989 vznikala?


napsali o nás

Čas od času o nás někdo něco napíše. Dělá nám to radost, o kterou se s vámi rádi podělíme.


výroční zprávy


stanovy


Naše programy

trochujinak - zkus workcamp

Máš chuť pomáhat? Chceš si vyzkoušet zajímavou práci? Chceš vytvářet skutečné hodnoty s partou skvělých dobrovolníků? Láká tě USA, Kanada, Nový Zéland, Austrálie či Asie? Nebo chceš procestovat Evropu? Zkus Workcamp!

TOPlist